j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Ieškoti

E-parduotuvė

Augalinių baltymų koncentrato milteliai kakavos skonio 444g (12 porcijų)

18.50 

Sudedamosios dalys:

žirnių baltymų (37,8%), ryžių baltymų koncentratas (32.4%), liofilizuotų bananų milteliai, liofilizuotų kriaušių milteliai, kakavos milteliai, vanilė, stevijos lapų ekstraktas.

Kategorijos: , Naudingos nuorodos: ,

Moksliniai tyrimai

Bendradarbiaujant mokslui ir verslui sukurtas funkcionalusis baltyminis kokteilis be jokių sintetinių priedų, be GMO, be dirbtinių saldiklių ir skonio stipriklių, be gliuteno, be sojos produktų, tinkančius veganams ir vegetarams.

Baltyminį kokteilį sudaro aukštos kokybės tik augaliniai baltymai ir pažangiausiu metodu džiovintų vaisių ir uogų frakcijos. Tai specialia šalčio technologija (liofilizacija) išdžiovinti vaisiai, nepakeičia skonio, spalvos ir kvapo. Džiovinant nenaudojami jokie konservantai, dažikliai ar skonio stiprikliai, vaisiuose 100 proc. išlieka visi vitaminai ir biologiškai reikalingos žmogaus organizmui medžiagos.

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad augaliniai baltymai organizmo įsisavinami geriau ir lengviau negu gyvuliniai baltymai. Vienoje porcijoje baltyminio kokteilio baltymų kiekis 22 g, tai optimali vienkartinė baltymų įsisavinimo norma.

Produkte subalansuotas nepakeičiamų amino rūgščių kiekis. Siekiant padidinti baltyminių kokteilių priimtinumą vartotojui, suteikiant saldesnį skonį, baltyminiai kokteiliai pasaldinti natūraliu stevijos ekstraktu, tuo pačiu nepadidinat galutinio produkto kalorinės vertės. Kokteiliai paskaninti natūraliai fermentuotomis ir džiovintomis, sumaltomis vanilės ankštimis.

Sudėtyje esantys subalansuoto kiekio tik augaliniai ryžių ir žirnių baltymai. Vienoje porcijoje baltymų – 22 g.

Viena kokteilio porcija, paruošta iš 37 g natūralių baltymų koncentrato miltelių su 350-400 ml migdolų, kokosų pieno ar apelsinų sulčių, jums suteiks:

  • 22 g baltymų – subalansuotą, optimalią vienkartinę baltymų įsisavinimo normą;
  • 130-140 kcal – rekomenduotiną baltyminio kokteilio energetinę vertę;
  • Subalansuotą amino rūgščių kiekį;
  • Subalansuotą baltymų ir angliavandenių kiekį;
  • 5,7 g skaidulų, kurios pagerina žarnyno mikroflorą;
  • Rekomenduotiną vitaminų ir mikroelementų normą iš liofilizuotų uogų ir vaisių. Vienoje porcijoje esantys liofilizuotų uogų ir vaisių milteliai atstoja 80-100 g šviežių uogų ir vaisių.


Straipsniai

Maitintis- tai »»

Jums taip pat gali patikti…