Ieškoti

E-parduotuvė

Dr.OHHIRA® Fermentuotas augalinis ekstraktas, 30 pakel.

50.00 

5 metus fermentuotame ekstrakte yra skaidulinių medžiagų, kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai. Be augalinių ingredientų produkto sudėtyje yra ir pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms.

Vartojimas

Po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal poreikį), geriausiai – ryte, nevalgius. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti.

Galima užgerti drungnu vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.

Moksliniai tyrimai

Ilgas fermentacijos laikotarpis išsaugo vertingas maistines medžiagas iš augalinės kilmės ingredientų.
Ilga fermentacija pakeičia augalinių ingredientų savybes, kas lemia gerą produkto toleravimą.
Nereikia temperatūrinio režimo! Fermentacija natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja bakterijų atsparumą temperatūrų svyravimui.
Puikiai tinka vaikams (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
Maisto papildas idealiai tinka vegetarams ir veganams, nes jo sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.

Dr.OHHIRA® fermentuoto augalinio ekstrakto sudėtyje nėra GMO, pieno produktų ir glitimo.

Japonijoje atlikti klinikiniai tyrimai »»

Sudėtis

  • Galakto-oligosacharidai – 750 mg,
  • frukto-oligosacharidai – 750 mg,
  • cukrūs (melasa/oligosacharidai) – 551,12 mg,
  • naminių slyvų (Prunusdomestica L.) vaisių ekstraktas – 216,91 mg,
  • daržinio špinato (Spinaciaoleracea L.) lapų ekstraktas – 71,56 mg,
  • kininių ožerškių (LyciumchinenseMill.) vaisių ekstraktas – 27,30 mg,
  • valgomojo dantenio (Lentinulaedodes) milteliai – 22,87 mg,
  • paprastojo bastučio tamsiojo porūšio (Brassicarapa var. Perviridis) lapų ir stiebų ekstraktas – 13,28 mg,
  • skiautėtalapių fikusų (Ficuscarica L.) vaisių ekstraktas – 13,28 mg,
  • rykštinės ir pietinės šilauogių (V.asheiReade, V. australe Small) vaisių ekstraktas – 8,85 mg,
  • raudonosios vaškuonės (Myricarubra) vaisių ekstraktas – 8,85 mg,
  • kvapiųjų citrinmedžių (Citrusjunos SIEB. ExTanaka) vaisių ekstraktas – 8,85 mg,
  • braziliško agariko (Agaricusblazei) milteliai – 8,85 mg,
  • kuokštinių sėdžių (Grifolafrondosa) milteliai – 8,85 mg,
  • jūržolių (Hizikiafusiforme) lapai ir stiebai – 8,85 mg,
  • dumblių (Undariapinnatifida) lapai ir stiebai – 8,85 mg,
  • dumblių (Laminariajaponica) lapai ir stiebai – 8,85 mg,
  • rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis – 4 mg, Bifidobacterium breve ss. breve,
  • Bifidobacteriuminfantis ss. infantis,
  • Bifidobacteriumlongum,
  • Bifidobacteriumlactis,
  • Lactobacillusacidophilus,
  • Lactobacillusbrevis,
  • Lactobacillusbulgaricus,
  • Lactobacilluscasei ss. casei,
  • Lactobacillusfermentum,
  • Lactobacillushelveticus ss. jugurti,
  • Lactobacillusplantarum,
  • Streptococcusthermophilus.

Skaidulinių medžiagų kiekis viename 2,5 g maišelyje: 2,49 g.

Pieno rūgšties bakterijų kiekis viename 2,5 g maišelyje: 0,009 g.


Straipsniai

Maistas – ir ligų, ir sveikatos šaltinis »»
Pilvo pūtimas »»

Jums taip pat gali patikti…